LEO KIDS
1

LEO KIDS

Het droomwereld van kinderen is bij de Wet’n Wild en Leo Kids Club!

Om van een leuk en plezierig tijd te genieten gedurende hun vakantie en kennismaken met nieuwe vrienden en amusement hebben, onze Leo Kids Club is gehele dag actief voor de kinderen.

Spelen die de fantasie wereld van de kinderen en de jongens te kunnen ontwikkelen en hun laten socialiseren, voortduren onze activiteiten de hele vakanti door bij de Leo Kids Club!

Met ervaren en bekwaam personeel in hun gebied, worden allerlei leuke een speels activiteiten aangeboden voor elke verschillende leeftijdsgroepen, en bij elke groep bevind zich er een verschillende groepsleider.

Leo Kids Club biedt talloos activiteit en amusement voor de kinderen tussen 1-17 jaar oud, en wij hebben speciale activiteiten die gevormd zijn voor spelen en ontwikkeling, die begeleid wordt door een bekwaam personel met pedagogisch opleiding en laten de kinderen genieten van een vortreffelijkl vakantie binnen hun eigen leeftijdsgroep.

Leo Kids Club vindt diens plaats bij een oppervlakte van 1000 m², met een kinderen receptie, baby afdeling, activiteit kamers en speelzalen voor de kinderen in de leeftijden tussen 1-3, 4-7, 8-12 en 13-17, en er zijn ook een kinderen restaurant, en een zaal met bioscoop met films in de verschillende talen, Playstation en X box, avontuur parcours om de avontuur ziel te ontdekken, playground (gekke speelkamer) fresh park en een tuin vinden zijn plaatsen bij deze ruimte.

Daarnaast is er ook Indian, Piraat, Cowboy, kermis dagen, verjaardag parties, clown, tovenaar en kinderen shows georganiseerd met verschillende costumen, en verder zijn er ook andere activiteiten zoals zwembad spelen en kinderen shows met thema, en deze organisaties maken het vakantie van de kinderen onvergetelijk bij de Leo Kids Club!

De kinderen worden speciaal afgehaald bij de receptie aan de voordeur en worden voor elke kinde en speciaal naamkart klaargemaakt met informatie zoals de persoonlijk gegevens en hun kamer nummers, en worden voortdurend met cameras gevolgd zonder het gevaar dat ze de weg kwijt kunnen raken, en de kinderen geniten vol van elke moment bij de Leo Kids Club!