1
King Suite
1

King Suite

King Suite, met diens elke opzicht is een biedt een bijzonder uitzicht en daardoor onderscheid zich met diens ongeëvenaard decoratie voor een uniek verblijf belevenis in vergelijking met andere kamers van Aska Lara Resort. In deze kamers bevinden zich een 1 zitkamer, een kamer met een ruime bed en verder een kamer met dubbelbed, dus in totaal 2 slaapkamers.In de kamer met ruime bed bevindt zich een badkamer met een douche cabine. Daarnaast bevindt zich nog een badkamer in de corridor voor gezamenlijk gebruik. Kamer is voorzien met ruime lijnen en heeft een panoramisch balkon en een kleinschalig badkamer. In de King Suite kunt U gerust Uw gasten ontvangen en is een vortreffelijk keuze voor Uw familie vakantie of zaken reis doeleinden.
In de King Suite kamers bevinden zich gratis Wi-Fi, TV sattelite, klimatesering, kosteloos minibar (wordt elke dag bijgevuld), en kas met een contactdoos, telefoon, water verwarmer en thee & koffie, niet aan de muur vastgezet professioneel droog apparaat en een weegschaal.
In de King Suite kamers kunnen maximaal 4 volwassenen en 1 kind/baby logeren. Desgewenst wordt een gratis babybed toegevoegd. In alle kamers worden niet gerookt. U mag wel in het balkon roken en als U wens zal er voor U een asbak voorzien.