1
Familiekamer
1

Familiekamer

In de familiekamers, bij één van de kamers bevinden zich twee enkel bedden, en in de andere kamer bevind zich een dubbel bed en zijn ruim en helder. Daarnaast is er ook voorzien van een comfortabel portaal waar volwassenen kunnen gebruiken voor een extra bed. In de familiekamers zijn er meer ruime balkon. Voor de families met kinderen bevinden zich in deze kamers een tweetal fijne badkamers voor het gemak van de familieleden.
In deze familiekamers bevinden zich gratis Wi-Fi, TV sattelite, klimatesering, kosteloos minibar (wordt elke dag bijgevuld), en kas met een contactdoos, telefoon, water verwarmer en thee & koffie, niet aan de muur vastgezet professioneel droog apparaat en een weegschaal.
In de familiekamers kunnen maximaal 4 volwassenen en 1 kind/baby logeren. Desgewenst wordt een gratis babybed toegevoegd. Voor deze kamers raden wij voor logeren van 4 volwassenen en 1 kind/baby.

N.B. In alle kamers worden niet gerookt. U mag wel in het balkon roken en als U wens zal er voor U een asbak voorzien. Bij de kamers met landuitzicht en zwembad uitzicht kunnen er prijsverschillen ontstaan.