1
Connected (Verbonden) Kamer
1

Connected (Verbonden) Kamer

Connected kamers zijn vooral geschikt en vortreffelijk keuze voor families met jong of volwassen kinderen of voor de gasten die in groep verband willen logeren en zijn naast elkaar gesitueerd kamers. 2 normaal standart kamers zijn van binnenkant aan elkaar verbonden met een deur.
Als deze met een deur aan elkaar gebonden kamers worden gebruikt, dan is er een ruimte van 40 – 48m² beschikbaar. Elke kamer is voorzien van een aparte deur voor ingang met een keuze van dubbel bed of een enkel bed en ook voorzien van een comfortabel portaal waar volwassenen kunnen gebruiken voor een extra bed. Bij alle met een deur aan elkaar gebonden kamers zijn voorzien van een fijne badkamer met een douche cabine.
In deze met een deur aan elkaar gebonden kamers bevinden zich gratis Wi-Fi, TV sattelite, klimatesering, kosteloos minibar (wordt elke dag bijgevuld), en kas met een contactdoos, telefoon, water verwarmer en thee & koffie, niet aan de muur vastgezet professioneel droog apparaat en een weegschaal.
In de standaart kamers kunnen maximaal 6 volwassenen en 2 kind/baby logeren. Desgewenst wordt een gratis babybed toegevoegd. Voor deze kamers raden wij voor logeren van 4 volwassenen of 2 kinden/babies.

N.B. In alle kamers worden niet gerookt. U mag wel in het balkon roken en als U wens zal er voor U een asbak voorzien.