1
HOBBY GARDEN
1

HOBBY GARDEN

INTIEM MET NATUUR, GELUKKIG KINDEREN

Leo Kids Club biedt een vakantie vol met opvoedende speeltjes en  amusementvolle alternatief voor de kinderen waar ze van natuur in vrede kunnen genieten en leren aarde en planten te ontdekken en ze aanraken.

Onze kleine gasten kunnen één dag in de week hun fleurige kostumen aankleden en tezamen met allerlei uitrustingen en in de tuin gaan bij de Hobby Garden en kunnen ze de magische kant van de natuur ontmoeten. Hier kunnen de kinderen tomaten, komkommers, pepper of obergine planten en de rijpe groenten plukken, kunnen de groenten en planten wateren en krijgen volle informatie aangaande hun bezigheden. Kleine kinderen die meedoen aan deze activiteiten ontdekken de spannend wereld van aarde, en ontmoeten insekten zoals ongevaarlijk insekten mieren en andere, en kunnen ze deze ook bezichtigen onder een microscoop en leren dat ze niet hoeven bang te zijn van deze insekten.

Activiteiten bij de Hobby Garden leren de kinderen hoe belangrijk is om levent e geven aan planten en garandeert een natuur liefde en verantwoordelijkheid gevoel, wat ze in hun hele leven lang nodig zullen hebben.